JE BYG's historie

Et par unge mænd havde en idé

For langt de fleste, både private og erhvervsvirksomheder, er et byggeri den største og mest gennemgribende økonomiske beslutning, de bliver stillet overfor. Valget af samarbejspartner til byggeriet er derfor meget afgørende. Det var grundtanken, da Johannes Christensen og hans kollega, Erik, i sin tid stiftede grundlaget for firmaet JE BYG, Tømrer og Snedker.

Efter at have arbejdet for firmaet i en årrække indtrådte Søren Vestmark sammen med Johannes i den daglige drift. Og i løbet af 2012 indtrådte Søren Vestmark som medindehaver, hvorved generationsskiftet i virksomheden samtidigt blev sikret. Som det fremgår her, har vi gennem mange år arbejdet målrettet på at udvikle metoder og procedurer, der skal gøre en byggeproces bedst mulig, set fra kundens synsvinkel. Det er vores oprigtige ønske, at kundernes oplevelse af en byggeproces skal være god, og derfor skal den indeholde stor forudsigelighed.

På ægte nordjysk maner bruger vi ikke alt for store armbevægelser i forhold til reklame og markedsføring. Vi bruger i stedet kræfterne og ressourcerne til at sikre vore kunder byggerier af høj kvalitet, til fordelagtige priser, og som naturligvis bliver afleveret til den aftalte tid - fra idé til nøglefærdigt projekt.